antradienis, gruodžio 13, 2011

Wingdings

Skonių rinkinukas 

Jei Wingdings šriftas būtų skonis, jam niekaip neužtektų vienaskaitos. Šią ženkliukų kompaniją turėtų pristatyti skirtingi skoniai ir prieskoniai, puikiai susikomponuojantys į vieną rinkinuką.


Todėl sumanėm, jog Wingdings garbei puikiausiai tiks lėkštė skirtingų spalvotų užtepėlių ant traškaus prancūziško batono… 

O nepamirštant istorijos reiktų paminėti, jog Wingdings 1990 m. „sukomplektavo“ Microsoft kompanija, išsirankiodama ženkliukus iš Charles Bigelow ir Kris Holmes sukurto Lucida šrifto ikonų, žvaigždžių ir rodyklių. 









Ingredientai:

Avokado užtepėlė: 
Avokadas, citrina, druska, prieskoniai
Tuno užtepėlė: Tunas, kiaušinis, majonezas, prieskoniai
Pomidorų užtepėlė: 
Saulėje džiovinti pomidorai, juodosios alyvuogės
Alyvuogių užtepėlė: 
Juodosios alyvuogės, aliejus, prieskoniai
Varškės užtepėlė: 
varškė, grietinė, česnakas, krapai, prieskoniai 

Prancūziškas batonas Baguette

Kiekiai:

Avokado užtepėlė:
Vienas avokadas, 
šaukštas citrinos sulčių
žiupsniuks druskos ir juodųjų pipirų, 
Tuno užtepėlė: 
skardinė tuno
vienas kiaušinis
Šaukštas majonezo
žiupsniukas juodųjų pipirų,
Pomidorų užtepėlė: 
pusė stiklinės saulėje džiovintų pomidorų (naudojamas ir aliejus iš stiklainėlio)
10 juodųjų alyvuogių
bazilikai, raudonėlis (druskos ir kitų prieskonių bus ir aliejuje, kuriame buvo pomidorai)
Alyvuogių užtepėlė: 
stiklinė juodųjų alyvuogių,
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
raudonėliai, bazilikas, čiobreliai
Varškės užtepėlė: 
100 gramų varškės
du šaukštai grietinės
česnako skiltelė
šiek tiek krapų
žiupsnelis druskos

Du prancūziški batonai 

Tiek gėrio pakanka maždaug keturių žmonių kompanijai

Procesas: 
Kiekvienai užtepėlei skirtus produktus sudedame į atskirus indelius ir blendinam iki tyrelės-košelės konsistencijos.
Ant stalo užtepėlės keliauja su kalnu prancūziško batono riekelių.
Tepam ir ragaujam Wingdings.



Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą